Een aluhal voor elk event

Het is lente en dat is ook weer het begin van het festivalseizoen. Overal in het land worden evenementen georganiseerd, van de locale braderie tot Pinkpop. Helaas vallen talloze events jaarlijks letterlijk in het water omdat de regen met bakken uit de hemel komt. Organisatoren van dit soort buitenevenementen kiezen daarom steeds vaker het zekere voor het onzekere en kopen een degelijke aluhal.

Een aluhal is een aluminium tenthal en dé oplossing voor iedereen die zeker wil weten dat zijn evenement kan doorgaan. Weer of geen weer. Elke aluhal is geschikt voor verschillende toepassingen, als partytent maar ook voor een fancy fair. Ondernemers die kiezen voor kwaliteit kiezen ook nog eens voor een aluhal van Creative Tent Systems. Dit bedrijf is ondermeer gespecialiseerd in de verkoop van aluhallen van het Duitse kwaliteitsmerk Röder. Producten van dit merk staan bekend als solide en gebruiksvriendelijk. De hallen zijn bovendien onbeperkt te verlengen in secties van 3 of 5 meter zodat u voor elk evenement altijd over de juiste tent kunt beschikken.

Overigens verkoopt CTS niet alleen aluhallen maar nog veel meer. Het bedrijf is specialist in allerlei tentsystemen, kant-en-klaar of als maatwerk. Neem bijvoorbeeld de pagodetenten, die net als de aluhallen afkomstig zijn van Röder. Deze pagodetenten zijn zelfs de populairste in hun soort en worden veel gebruikt voor buitenevenementen in het hele land. Ook levert CTS verandazeil aan particulieren om hun veranda wind- en waterdicht te maken, stretchtenten met de uitstraling van Afrikaanse bedoeïnetenten en beschikt men over een eigen zeilmakerij waar zeilen op maat gemaakt kunnen worden voor speciale wensen. Kortom, CTS heeft altijd de juiste tent in het assortiment!