Goedkope auto kopen? Ga voor 2e hands

Na de aanschaf van een huis is de aanschaf van een auto vaak de duurste aankoop die je doet. Het is dan ook niet voor niets dat mensen die geld willen besparen ervoor kiezen om een 2e hands auto aan te schaffen in plaats van een gloednieuwe.

Slimme consumenten kunnen namelijk veel geld besparen als zij een gebruikte auto kopen. Na een paar jaar heeft een auto namelijk al tientallen procenten van zijn waarde verloren door afschrijving. Een auto die nieuw 30.000 euro kost wordt een paar jaar later als goedkope occasion al snel aangeboden voor 20.000 euro of minder. Het vooroordeel dat je dan meer kwijt bent aan onderhoud en ‘de problemen van een ander koopt’ zijn maar ten dele waard, want auto’s worden in Nederland zo goed onderhouden dat er weinig slechte 2e hands auto’s worden verkocht.

Wie echt op zijn portemonnee let doet er goed aan om eens te kijken op AutoDeals.nl. Hier vind je een ruim aanbod van tweedehands auto’s die te koop staan bij betrouwbare autobedrijven. Alle occasions die te koop worden aangeboden op AutoDeals.nl zijn in prijs verlaagd en het financiĆ«le voordeel kan al snel oplopen tot duizenden euro’s per occasion.

Daarnaast is AutoDeals.nl een interessante plek om te profiteren van mooie aanbiedingen als het gaat om auto onderhoud. Wil je bijvoorbeeld de distributieriem vervangen of is het tijd voor een nieuwe uitlaat? Laat dan je gegevens achter op de site en ontvang offertes van autobedrijven bij jou in de buurt. Hetzelfde geldt voor herstel van autoschade of voor aanbiedingen op het gebied van auto poetsen.