Wat is Schiphol valet parking?

Valet parking een service die Schiphol biedt voor mensen die van veel service houden. U kunt gebruik maken van deze service door dit te boeken via internet. Ook kunt u gebruik maken van de vele extra’s die worden aangeboden bij deze service, zoals het wassen van uw auto, ruitenvloeistof bijvullen enzovoorts.

Als u deze dienst hebt geboekt, is het de bedoeling dat u bij aankomst op Schiphol uw auto parkeert op een gebied dat is bedoeld voor valet parking in de buurt van de terminal waarvan u vertrekt. Vervolgens dient u de sleutels af te geven, zodat uw auto door de medewerkers van Valet Parking uw auto kunnen parkeren op een afgesloten beveiligde parkeerplaats.
U bent er zeker van bij terug komst op Schiphol dat uw auto volledig in orde is. Uw auto staat ook weer voor u klaar zodra u geland bent in de buurt van de terminal op een gebied van valet parking. Het is dus erg handig als u haast heeft of als u gewoon van service houdt.

Voor mensen die regelmatig gebruik maken van valet parking, is er ook een abonnement wat ze kunnen boeken. Ze krijgen dan korting op de eerste drie dagen. Op deze manier kunnen deze mensen ook vele euro’s uitsparen en alsnog deze goede service ontvangen.

U dient deze service minimaal 24 uur voor vertrek te boeken. Op deze manier krijgen de medewerkers van Valet parking ook de kans om alles zo optimaal mogelijk te organiseren, zodat er niets mis kan gaan.

Kortom Schiphol parkeren is nog nooit zo makkelijk geweest door gebruik te maken van de valet parking service.