Londen bezoeken

Londen skylineBezienswaardigheden in Londen
Londen beschikt over veel leuke en bijzondere bezienswaardigheden, in dit artikel behandelen we de bezienswaardigheden die je echt niet mag missen als je in Londen bent! Voor het ontdekken van deze bezienswaardigheden raden we een citytrip Londen aan. Zo kan je er vanuit gaan dat je alles kan bezoeken!

Tower of Londen
De Tower of Londen is een groot gebouwencomplex dat zich vlakbij de Tower bridge bevind. Dit kasteel beschikt over een zeer rijke geschiedenis en is daarom ook een echte trekpleister voor toeristen die Londen bezoeken. Binnen in de Tower of Londen kan je veel kunstwerken en kroonjuwelen bezichtigen. Ook is de decoratie van het kasteel en hoe het kasteel tot stand is gekomen bijster interessant!

Madame Tussauds museum

Het Madame Tussuads museum is ook zeker een must see in Londen. Het museum beschikt over wassenbeelden van veel bekende mensen. Deze beelden zijn bijna levensecht! Er is ook een wassenbeeld museum te vinden in Amsterdam, maar die is niets vergeleken met het Madame Tussauds in Londen! Het museum beschikt over wassenbeelden van onder andere Nicolas Cage, Orlando Bloom, Johhny Depp en Madonna!

Britisch Museum
Het Britisch museum beschikt over een van de grootste en meest uitgebreide kunstcollecties in de wereld met een gratis entree! Het museum beschikt over 8 miljoen kunststukken van het antieke rome, Griekenland, Midden-Oosten, Egypte en meer! Een para hoogtepunten in het museum zijn onder andere de mummie van Cleopatra, De rosetta steen, de goudschat van Aegina en natuurlijk nog veel meer!

Een andere mooie stad met veel prachtige bezienswaardigheden is New York! Klik op de link om een overzicht te vinden van alle geweldige bezienswaardigheden in deze stad.