Doorlopende reisverzekering

Veel mensen kiezen ervoor om een reisverzekering af te sluiten. Er is dan een keuze tussen een kortlopende reisverzekering, maar u kunt ook kiezen voor een doorlopende reisverzekering.

Een doorlopende reisverzekering is vaak aan te raden als u meerdere keren per jaar op vakantie gaat. U betaald dan iedere maand een klein bedrag aan premie en u bent dan het gehele jaar verzekerd.

Voordat u een doorlopende reisverzekering af sluit moet u van tevoren bepalen wat u allemaal wil verzekeren. Zo kunt u ervoor kiezen om u te verzekeren tegen gevaarlijke sporten, onderwatersporten, wintersport vakantie enzovoorts. U kunt de verzeker zo uitgebreid maken als u zelf wilt. Het is dan ook altijd aan te raden om voor u zelf in kaart te brengen wat u allemaal gaat doen het aankomende jaar en dus wat u het beste allemaal kunt verzekeren.

Steeds meer mensen kiezen ervoor om een doorlopende reisverzekering af te sluiten. Als u de premie per maand betaald valt de last reuze mee en meestal bent u nog goed gedekt ook. Kortom, het loont wel om een doorlopende reisverzekering af te sluiten. Het wordt al interessant als u gemiddeld drie keer per jaar op vakantie gaat.

Een kortlopende reisverzekering is in vergelijking met een doorlopende reisverzekering vrij duur en vooral als ik vaak op vakantie gaat of een paar dagen van huis gaat is het lonend om gewoon een doorlopende reisverzekering af te sluiten. U bent er dan ook altijd van verzekerd dat u gewoon verzekerd bent als u een paar dagen van huis bent. Ook heeft u geen omkijken meer naar uw verzekering.