Actieve vakantie in Frankrijk of Spanje

Ben je avontuurlijk ingesteld? Zoek je spanning en sensatie? Dan heb je vast en zeker wel eens gekeken naar avontuurlijke vakanties in het buitenland. Je kunt het zo gek niet bedenken of er zijn wel avontuurlijke vakanties beschikbaar en zeker in Europa kan je wat dat betreft overal terecht.

Boek een actieve vakantie voor het avontuur

Bij een actieve vakantie denk je natuurlijk al snel aan mountainbiken, duiken, hiken, bergbeklimmen of surfen. Lekker met je vrienden de actie opzoeken, overdag actief bezig zijn en ’s avonds het nachtleven ontdekken van je bestemming. Een actieve vakantie boek je natuurlijk ook voor het avontuur. De omgeving ontdekken en tegelijkertijd inspannend bezig zijn in plaats van lui op je strandstoel te gaan zitten, dat is wat mensen zoeken.

Skydiven in combinatie met een buitenlandse vakantie

Voor de echte avonturiers is er al enige tijd iets heel bijzonders beschikbaar, namelijk skydiven in combinatie met een buitenlandse vakantie. Zo kan je via internet heel eenvoudig een skydive vakantie boeken in Frankrijk of Spanje. Tijdens deze actieve vakantie ga je samen met een groep andere skydivers op weg naar je bestemming in Frankrijk of Spanje. Daar word je opgevangen door ervaren skydivers die je gaan leren hoe je veilig moet parachutespringen. Zo’n vakantie bestaat altijd uit een gedeelte theorie en daarna ga je al vrij snel de lucht in om je eerste sprong te maken. Tussen de sprongen door is er tijd voor ontspanning in de accommodatie waar je met de andere actievelingen verblijft.

Voor beginners en gevorderden

De opleiding die je nodig hebt voor het parachutespringen is geschikt voor beginners en er is een opleiding voor gevorderde skydivers. Beginners leren binnen een week en 6 sprongen alles wat zij nodig hebben om Nederlands brevet te krijgen waarmee je wereldwijd kan skydiven. Voor gevorderden is er een opleiding beschikbaar die twee weken duurt en waarin je met 25 (!) sprongen van beginner uitgroeit tot ervaren skydiver.

Is er iets spannenders dan skydiven? Wij denken van niet. Avonturiers die een actieve vakantie in Frankrijkof Spanje zoeken boeken daarom snel een spannende skydive vakantie!
avontuurlijke vakanties