Het verbeterde model van de Samsung Galaxy S5

Bent u ook zo toe aan een nieuwe telefoon, denk dan ook eens aan de Samsung Galaxy S5. Deze geweldige mobiel komt in April van dit jaar uit en is nog beter dan de Samsung Galaxy S4. Het scherm van de Galaxy S5 is nu nog mooier en scherper door het AMOLED scherm met full HD-resolutie. Ook is deze mobiel is een heel stuk sneller dan zijn voorganger, waardoor het bezoek aan internet nog fijner wordt. Deze snelheid komt doordat er een betere processor in zit, namelijk een 2,5GHz quadcore. Ook het werkgeheugen is uitgebreid naar 2 GB en dat is op een positieve manier te merken.

De camera van de samsung galaxy s5

Op deze mobiel zit ook een goede camera die prachtige foto’s maakt. De camera heeft namelijk 16 megapixels en de front camera heeft maar liefst 2 megapixels. Kortom, u kunt prachtige foto’s maken.

De vernieuwingen

Verder heeft deze telefoon hartstikke leuke apps, zo zit er een hartslagmeter op en een vingerafdrukscanner. De harstlagmeter werkt als volgt, u legt uw vinger naast het LED-lampje aan de achterkant van uw mobiel en deze leest uw hartslag af. De vingerafdrukscanner werkt in wezen hetzelfde, alleen wordt uw vingerafdruk gescand en opgeslagen op de telefoon. U kunt uw telefoon zo beveiligen dat deze alleen opgestart kan worden met uw vingerafdruk. Op deze manier voorkomt u dat andere mensen uw telefoon ongewenst kunnen gebruiken. Een prima beveiliging dus als u het ons vraagt.

Het is dus een echte aanrader om deze telefoon aan te schaffen, helemaal als je dit in combinatie met een samsung galaxy S5 abonnement goedkoop doet. Zo ben jij slechts een klein bedrag per maand kwijt.