Jonger eruit zien

Wilt u er jonger uit zien?

Heeft u soms het gevoel dat u eruit ziet als iemand van 50 jaar terwijl u nog maar in de 30 bent? Mensen zeggen tegen u dat u er vermoeid uitziet terwijl u zich gewoon fit voelt en u heeft heerlijk geslapen.

Of ze zeggen dat u zo boos kijkt terwijl dat niet uw schuld is maar u wordt gewoon wat eerder oud dan andere. Dan kunt u verschillende crèmes gebruiken die beweren u er 10 jaar jonger uit te laten zien. Of heel drastisch gelijk een cosmetische ingreep om alles te corrigeren met een operatie. Van alles kan maar heeft u er wel eens over na gedacht om een behandeling fronsrimpels te nemen of een andere soort behandeling met botox of fillers.

Het is een tussenweg die zeker helpt beter dan de cremes en minder drastisch dan een operatie. Natuurlijk is het resultaat niet blijvend maar het blijft meestal erg lang goed het resultaat. Maar stel u overweegt een behandeling en u woont in Rotterdam. Dan typt u bijvoorbeeld in bij Google botox Rotterdam en dan krijgt u allerlei resultaten van verschillende klinieken die in Rotterdam zitten. Als u in een wat minder grote stad woont is de kans groot dat u een stukje moet rijden maar tegenwoordig zijn er bij iedereen in de buurt wel klinieken. En u hoeft natuurlijk niet voor de fronsrimpel behandeling te gaan u kunt ook gaan voor een behandeling om uw kraaienpootjes te laten verdwijnen.

Of behandelingen voor uw handen en of decolleté zijn ook een optie. Het gaat erom dat u weet dat cosmetische behandelingen niet gelijk een operatie zijn en dat ze ook niet zo duur zijn als u denkt.