Hoger in Google? Huur een tekstschrijver in voor uw SEO webteksten!

Zoekmachine optimalisatie wordt steeds belangrijker voor ondernemers die hun geld online verdienen. Webshops leven van hun vindbaarheid op internet maar ook andere ondernemers kunnen niet meer om promotie van hun online vindbaarheid heen.

Een belangrijke stap in het verbeteren van die vindbaarheid is het schrijven van goede content voor uw website in de vorm van SEO (Search Engine Optimization) webteksten. Content wordt namelijk steeds belangrijker om hoog in Google te komen. Maar dat niet alleen. Uit onderzoek blijkt bovendien dat webteksten die in gewonemensentaal zijn geschreven ook beter worden gelezen. Bezoekers blijven daarmee langer op uw website.

Uitgekiende webteksten die subtiel zijn voorzien van relevante zoekwoorden zijn dus onontbeerlijk voor moderne ondernemers. Tegelijkertijd mag de leesbaarheid hier niet onder lijden. Het schrijven van aantrekkelijke én goed vindbare webteksten kunt u daarom het beste overlaten aan Tekstijver. Hiermee haalt u een professionele copywriter in huis met jarenlange ervaring in het schrijven van SEO webteksten voor ondernemers in concurrerende markten.

Dat betekent dus niet dat we teksten volproppen met zoekwoorden. Nee, we leveren prettig leesbare teksten die niet alleen duidelijk zijn en de juiste zoekwoorden bevatten, maar die ook klanten informeren en enthousiast maken over uw product. Het kan daarbij gaan om allerlei onderwerpen. Van pompinstallaties tot accu’s en antiek en van softwarepakketten tot auto-accessoires of coaching!