Je huis reinigen van geesten of entiteiten

Het is mogelijk dat je na het reinigen van je huis van entiteiten en geesten het gevoel hebt dat het niet goed heeft geholpen. Het is dan zeer goed mogelijk dat er een geest of entiteit in je huis rondwaart die door de reiniging wel is weg gegaan, maar die weer terug is gekomen. Een reden daarvoor zou kunnen zijn dat hij of zij daar is overleden of dat het huis zelfs een opening naar de spirituele wereld heeft. Ben jezelf hoogsensitief, dan kun je in sommige gevallen ook werken als een soort magneet voor geesten en entiteiten. Dat hoeven natuurlijk niet alleen de negatieve geesten of entiteiten te zijn, maar dat kun je misschien wel als zodanig ervaren. Denk maar eens aan het geklop, verschijningen, aanrakingen of het onbehaaglijke gevoel dat je soms kunt hebben. Ook als die door positieve geesten of entiteiten worden veroorzaakt is dat natuurlijk niet altijd even prettig. Veel mensen voelen zich er niet prettig of vaak zelfs angstig bij.

Rust in huis

Je wilt net als iedereen dat je huis rustig is, dat je jezelf er echt op je gemak (thuis) voelt en dat je daar alleen kunt zijn met je huisgenoten. Je hebt geen belang bij gasten die zichzelf in je huis uitnodigen, of je ze nou kunt zien of niet.

Spiritueel slot

Ga je het huis reinigen van geesten en entiteiten, dan kun je beter ook je huis voorzien van een spiritueel slot om geesten en entiteiten te weren en om er zeker van te zijn dat ze na de reiniging niet terug keren.