Goji bessen

Aan goji bessen worden veel positieve eigenschappen toegeschreven, waarmee veel Nederlanders minder bekend zijn. Dit komt omdat deze bessen binnen onze cultuur nog niet zo bekend zijn. De Gojibessen zijn nog niet al te lang geleden geïntroduceerd door de Chinese in onze cultuur.

Het effect van goji bessen

Door het eten van deze bessen zou u zich jonger gaan voelen, de Goji bessen worden dan ook wel happy berries of smiley berries genoemd. Ook zouden deze bessen een positieve werking moeten hebben op mensen die niet zo lekker in hun vel zitten of gestrest zijn.

Verder zijn deze bessen ook zeer goed voor je weerstand en immuunsysteem. Ook hebben deze bessen een positieve uitwerking op de bloeddruk en zou het hart ook een stuk sterker moeten worden door het nuttigen van deze bessen. Kortom, het nuttigen van deze bessen heeft een positieve invloed op het algemeen welzijn.

Behalve deze positieve bijwerkingen, zijn deze bessen ook nog goed voor het libido van mannen en van vrouwen en hier wordt dan ook gretig gebruik van gemaakt.
Veel chinezen eten dagelijks Goji bessen. Door iedere dag 5 tot 25 gram van deze bessen te eten haalt u het maximale uit alle bijwerkingen deze bessen heeft. Goji bessen worden in verschillende producten verwerkt, zo kunt u Goji bessen thee drinken, of deze bessen verwerken in een smoothie

Als u zich dus beter wilt gaan voelen, is het zeker een aanrader om ook eens deze bessen uit te proberen. Zoals in dit artikel aangestipt, hebben deze bessen zeer positieve eigenschappen waar u zeker mee in aanraking wilt komen.